Realitní agentura

Aby prostor kolem Vás
byl příjemnou realitou

Portfolio

Interiérový design

Zabýváme se návrhy interiérů a jejich realizací nejen pro bydlení v privátních domech či bytech, ale i v komerční sféře, jako jsou zejména obchody, restaurace, hotely a kanceláře.

Zajistíme vše od návrhu, variant vizualizací, doporučení materiálů, barev a textilií, přes projekční činnost, výrobu, instalaci, až po konečné sladění doplňků. Pracujeme koncepčně, zodpovědně a s vytříbeným citem pro detail.

Zajistíme vše od návrhu, variant vizualizací, doporučení materiálů, barev a textilií, přes projekční činnost, výrobu, instalaci, až po konečné sladění doplňků. Pracujeme koncepčně, zodpovědně a s vytříbeným citem pro detail.
Důležité jsou individuální představy klientů a jejich finanční možnosti, které respektujeme. Ke každé zakázce či projektu přistupujeme individuálně s maximálním nasazením a snažíme se pro každého najít odpovídající řešení.
Umíme pracovat i s omezenými finančními prostředky a realizovat interiér prostřednictvím harmonicky kombinovaných prvků, tuzemské i zahraniční sériové, kusové nebo zakázkové výroby.

Nábytkový design a zakázková výroba

Pro splnění specifických potřeb a požadavků našich náročnějších a kreativních klientů dokážeme vymyslet originální a praktická řešení. Náš zkušený architekt a nábytkový designér poskytne autorské vkusné řešení, které dá interiéru osobitost a jedinečnost. Na některé jeho publikované práce můžete nahlédnut v referencích.